Terseh taasen rakkaat stalkkerini (;< !

Ajattelin täs nytten päivitellä, koska nyt ei sitten vähään aikaan mitään tänne tule :'D Koska se perhanan leirikoulu, joka jänskättää iha hurjast! Oon laukunki jo pakannu o3o! Tulee varmaa oleen tosiiiiii kiwaa

Mutta asiasta kolmanteen, kiusaan teitä kuvaspämmillä laugh :


WIP lyikkäri luonnos (; alotin varmaa ikuisuus sitte, pitäis jatkaa! (ja taustalle tulee jotain, ei jää tyhjäks xd !)


Kauhu-Kaija! XD eiks oo kauhee?! Siis tää on mun pikkusysterin kuvataide-koulus tekemä vauva, joka me ollaan nimetty Kauhu-Kaijaksi! 8'D son iha kamala, ku meillä on tapana aina piilottaa se jonkun tyynyn alle / jonnekki. Kerranki säikähhin iha kunnol illalla, ku olin menos nukkuu, sit nostin tyynyy pöyhentääkseni sitä nii.. X'D SIELLÄ SE OLI! Ois tehny mieli huutaa!


Käsin piirrettyjä chibi-kuvia! o3o. Nää oli tälläsii kokeiluja, ku ajattelin ehkä ruveta tekeen tälläsii ns "tilaustöinä" (; katotaan nyt. ( Ja sit suurin osa noist hahmoist on adoptoituja ;DD )


WIP päitä! o3o Tuo musta on tehty fimo-massasta, ja noi mustat isot pallerot siin ei oo mitkää tissit! XD vaa mulkosilmät, jotka pitäis maalaan.. + sen vartalo tulee sit sellasest karvast (; Ja toi toine on sit virkattu amigurumin pää!


Ja tos on sittenki jo vartalo ommeltu kiinni! ;D Ja kyllä, sille tulee vielä raajat, oli vaa pakko laittaa kuva! + ehkä se saa vielä suun tai nenän ;) not sure yet.


TÄÄ ON NÄIST KAIKISTA PARHAIN! X'DDD IHANAN SEKSIKÄS IHAA <333333 heart


Mjutta siinä oli kuvaset, eipä tässä muuta >') halusin vaa häiritä teitä kaikkia olemassa olollani<3

(PS. KIITOS IHANASTA KUVIEN LAADUSTA KÄNNYKÄLLENI, KOSKA OLIN LIIA LAISKA KÄYTTÄÄN TOTA ISOO KAMERAA! X'DD)